Razvoj karijere

Radite ono što Vas čini najboljim!

Usluga u oblasti karijernog vođenja započinje profilisanjem kandidata koje uključuje analizu sposobnosti, veština, osobina, stavova i motivacije radi određivanja pravaca u razvoju karijere.

Usluge profesionalnog savetovanja usmerene su na razmatranje načina kako da ispunite potrebe samorazvoja u dodiru sa svetom rada, kao i obilje informacija primerenih individualnim potrebama u karijeri.

Prijavite se

Kako mi karijerno savetovanje
može pomoći?

Karijerno i profesionalno informisanje je osmišljeno tako da u razgovoru sa savetnikom dobijate informacije o načinima zapošljavanja, o slobodnim poslovima dostupnim preko agencija, ali i šire ponude na srpskom i internacionalnom tržištu, ali takođe i informacije o tome kako da putem obrazovanja, ili drugih mera, podignete svoj nivo zapošljivosti ili postignete željene promene u karijeri.

Zakažite svoj termin za karijerno savetovanje ukoliko želite:

  • Da saznate koje su Vaše jake strane, kako da ih istaknete i plasirate na tržište, u kojim zanimanjima i poslovima su neophodne
  • Kako da prepoznate da li je neki posao za Vas
  • Kako da prepoznate okruženje u kome će Vaši talenti najviše doći do izražaja i u kakvim organizacijama možete da budete zadovoljni i dati svoj maksimum

Možemo Vam otkriti kako sami sebi stvarate blokadu i prepreke da postanete uspešniji i savetujemo kako da svoje slabe strane pretvorite u svoje najveće prednosti.

Kako izgleda proces karijernog savetovanja?

Zahvaljujući razvijenoj mreži naših profesionalnih savetnika u svakom trenutku možete dobiti odgovore na Vaša pitanja psihološke ili pravne prirode, koja Vam pomažu u rešavanju različitih dilema i pitanja vezanih za razumevanje Vaše trenutne radne pozicije kao i pravaca daljeg razvoja.

Usluga individualnog karijernog savetovanja u našem savetovalištu podrazumeva pravljenje individualnog plana karijernog razvoja koji obuhvata aktivnosti u vezi sa karijernim vođenjem i savetovanjem osobe kroz:

  • Analizu potencijala ličnosti i profesionalnih veština klijenta
  • Analizu postojeće karijerne situacije i doživljaja vezanih za nju
  • Izgradnju novih veština i stavova u cilju karijerne orijentacije
  • Informisanje o potencijalnim alternativama vezanim za dalji razvoj karijere
  • Osposobljavanje za novo zanimanje i ukupnu psihološku potporu i podršku za podizanje otpornosti na stres kod promena​
  • Pomoć oko izbora novog karijernog puta

Gde se odvija karijerno savetovanje?

Karijerno savetovanje se odvija u našem savetovalištu u centru Beograda.

ili

Online putem Skype-a ili Viber-a za klijente koji nisu iz Beograda. Zbog kontinuteta u radu i uštede vremena online susret je preporuka za rad sa klijentima kada geografski i fizički razlozi to ne dopuštaju, ili usled aktuelnog vanrednog stanja u vezi sa korona virusom.

application logo application logo

Zakažite karijerno savetovanje već danas!

Nakon što popunite prijavu, kontaktiraćemo Vas u roku od najviše 24 sata. Ostavite nam poruku ukoliko imate nekih pitanja ili posebne zahteve koji se tiču zakazivanja karijernog savetovanja.