Dopisno savetovanje

Šta je to dopisno savetovanje?

Dopisno savetovanje predstavlja inovativan oblik psihoterapijskog i savetodavnog rada koji se odvija putem pisane mejl komunikacije.

Kako funkcioniše dopisno savetovanje?

Umesto da se susretnete sa psihoterapeutom licem u lice, koristite mejlove kako biste komunicirali. Vi savetniku možete poslati mejl u bilo koje doba dana, a odgovor na istu dobićete u određenom vremenskom roku. Odgovor, savet, podršku možete pročitati kada Vama to odgovara – na miru, u tišini i više puta ukoliko je potrebno.

Koje su prednosti dopisnog savetovanja?

Dopisno savetovanje pruža fleksibilnost i komfor jer vam omogućava da izražavate svoje brige, probleme i pitanja u pisanoj formi, što mnogim ljudima može biti lakše nego verbalno. Ovaj oblik savetovanja takođe omogućava da komunicirate sa stručnjakom iz udobnosti svog doma ili bilo koje druge lokacije koja Vam odgovara. Uz to, poruke, podršku i praktične savete koje dobijate od stručnjaka možete sačuvati – što Vam pruža mogućnost da im se ponovo vratite svaki put kada Vam zatrebaju.

Važno je napomenuti da, kao i tradicionalni oblik psihoterapije, dopisno savetovanje podrazumeva poverljivost i sigurnost Vaših informacija. Dopisno savetovanje posebno je korisno ljudima koji preferiraju pisani oblik komunikacije, imaju ograničen pristup tradicionalnom lice u lice savetovanju ili onim ljudima koji imaju veoma zauzet raspored.

Uslugu dopisnog savetovanja od sada možete dobiti i u Savetovalištu Centar!  Za više informacija kontaktirajte nas putem kontakt forme.

Dopisno savetovanje

Dopisno savetovanje funkcioniše na principu pretplate u trajanju od 7 ili 30 dana tokom kojih možete poslati neograničeni broj mejlova svom savetniku. 

Izabranom savetniku pismenim putem opišite problem sa kojim se suočavate, odgovorite na njegova inicijalna pitanja koja Vam pošalje i nastavljat edvosmernu komunikaciju u pisanoj formi. 

Zakažite dopisno savetovanje već danas!

Nakon što popunite prijavu, u roku od najviše 24 sata dobićete email sa svim instukcijama
kao i kako izvršiti plaćanje.