Postanite član kluba Psihološkog savetovališta Centar!

Postanite član kluba Psihološkog savetovališta Centar! Možete se pretplatiti na naš sajt kako bi dobili ekskluzivan sadržaj kreiran samo za Vas!

Hvala Vam na dosadašnjem poverenju, praćenju sadržaja i aktivnog učestvovanja u predlozima i sugestijama vezano za usluge u ponudi Psihološkog savetovališta Centar.

Zbog povećanog broja novih klijenata nismo u mogućnosti svima da izađemo u susret odmah te Vas molimo za malo strpljenja. Naše usluge smo sada približili većem broju korisnika po pristupačnoj ceni te možete postati član našeg kluba, gde vas očekuju posebni sadržaji kreirani samo za Vas vezani za unapređenje mentalnog zdravlja. Mesečna članarina za registrovane korisnike omogućava brz i lak pristup sadržajima koji se obrađuju na psihoterapijskim susretima. Omogućili smo za prvih sto korisnika članarinu u našem klubu na sajtu za iznos manji od jedne terapijske seanse.

Sadržaji koji su već sada dostupni su:

  • Online treninge edukativnog sadržaja (Progresivna mišićna relaksacija, Upravljanje vremenom, Tehnike asertivnog ponašanja, Trening kontrole besa, Bezuslovno samoprihvatanje)
  • Tekstovi na psihološke teme (Tekstovi intucije i mnogi drugi)
  • Tehnike samopomoći (Tehnike disanja, Mali koraci)
  • Bićete obavešteni o svim aktuelnim dešavanjima savetovališta prvi, te ćete moći da rezervišete svoje mesto na vreme

Ovo su samo neke od tema koje možete slušati iz udobnosti vašeg doma. Bilo da vam obaveze ne dozvoljavaju da dolazite kod nas redovno, bilo da se nalazite u drugom gradu ili državi, omogućite sebi kvalitetne edukativne sadržaje.

Sadržaj ćemo dopunjavati nedeljno, a Vaši predlozi i sugestije su više nego dobrodošli, i možete ih uputiti na [email protected] ili putem sajta!