Uspešne priče - Iskustva naših klijenata

Svi smo tako različiti a susrećemo se sa istim problemima.

Ne postoji univerzalni recept ali je uvek lakše pokrenuti se kada znate da niste sami. Pročitajte priču i inspirišite se, podelite priču i budite nečiji uzor!

Vanja

BEOGRAD

Uz pomoć logopeda koji mi je dao smernice za vežbe kod kuće i knjige progovorilica, vežbala sam sa mojim detetom, jako pozitivnmo iskustvo! Od srca hvala, zahvalna mama!

Maja

BEOGRAD

Za bračnu psihoterapiju imam samo reči hvale, pomogla mi je da sačuvam brak u ovim turbulentnim vremena. Preporučujem svima!

Nenad

BEOGRAD

Nekada je bolje zatvoriti jedno poglavlje iza sebe kad su odnosi nepopravljivi. Ali smo uspeli da se rastanemo koliko je moguće u dobrim odnosima i nastavimo dalje. Trebalo je mnogo hrabrosti i iskrenosti priznati ovo sebi.

Đorđe i Vesna

NOVI SAD

Mi smo se na bračnu terapiju odlučili zajedno i s obzirom na to da nismo bili u mogućnosti da dolazimo u Beograd, rešili smo se da probamo sa online psihoterapijom. Svaka čast našem terapeutu Veri i njenom načinu rada. Osvestili smo međusobne obrasce i načine komunikacije i dobili vežbe koje su već na samom početku počele da daju rezultate. Detalje ne možemo da otkrijemo 🙂

Magda

OBRENOVAC

Nikad nije previše rano za bračnu terapiju. Možda zvuči preterano ali ja sam se sa svojim sadašnjim suprugom dogovorila da odlazimo jednom mesečno na bračnu terapiju i to je bio uslov za zajednički život. I mi tako funkcionišemo već dve godine i svima bih toplo preporučila!

Manja

BEOGRAD

Kad si depresivan, sve ti je crno i ne možeš ništa uraditi za sebe. Tako su mi prolazili dani, nedelje….Dok nisam smogla snage da se pokrenem i uz pomoć svog psihoterapeuta naučila na koji način da prekinem lanac negativnih misli koje me preplavljuju i čine me depresivnom. Sad se radujem svakom danu, imam mnogo više kontrole nad svojim mislima i osećanjima, sad sam nova ja.

Marija

ZEMUN

Ja sam se svoje fobije od zatvorenog prostora rešila vrlo brzo. Sad ulazim u lift bez straha a pre sam išla peške čak i do 8 sprata 🙂

Vasa

BEOGRAD

Ukoliko ste osoba koja je kao i ja, koja voli da radi na sebi, onda ste na pravom mestu. Vaše probleme niko ne može da reši osim vas samih.

Jelena

BEOGRAD

Strah od promena me je naterao da poradim na sebi i pokrenem najveće promene na sebi! Sada samoinicijativno ulazim u promene, menjam okolnosti i događaje oko sebe i ne čekam da se nešto desi. Ja se dešavam drugima!

Vanja

VRBAS

Strah od javnog nastupa sam uspešno prevazišao. Sad mi se čak i dopada da držim prezentaciju pred 100 ili 500 ljudi.

Ivana

BEOGRAD

Porodična terapija je pomogla svima nama da zaštitimo jednog člana naše porodicem inače ne bismo bili zajedno. Preporučujem od srca!

Marko

BEOGRAD

Porodica mi je najvažnija stvar na svetu, tako da sam se na pravi način potrudio da je održim na okupu. Hvala od srca!

Miloševići

BEOGRAD

Mi smo ponovo na okupu, nikad jači. Prebrodili smo krizu u koju smo upali zbog bolesti našeg sina. Gde postoji jedinstvo ni problem nisu nerešivi. Hvala Vam!

Maja

LOZNICA

Želim da se zahvalim ženi, dami i kraljici koja mi je uspešno vratila porodicu, obratite joj se i prenesite zahvalnost u moje ime, ja sam joj večiti dužnik, vratila mi je volju za život…

Helena

PODGORICA

Moje dete sam upisala u internacionalnu školu, jer su školski programi različiti od onih koje je pohađalo do tada i napravila sam pravi izbor. Toliko sam  se brinula, dobila sam podršku u pravom trenutku za ovaj izbor.

Darija

SUBOTICA

Procena ličnosti u vezi orijentacije me je ohrabrila da upišem umetničku akademiju u inostranstvu. Sad sam u Beču i presrećna sam! Da sam znala da je ovako super, upisala bih je ranije.

Marija

PANČEVO

Profesionalna orijentaciju bih preporučila svima koji se dvoume u vezi izbora fakulteta. Otvorio mi se jedan ceo novi put i oblast studiranja zahvaljujući opsežnoj analizi moje ličnosti i sposobnosti. Ipak ću upisati ono što volim a ne isključivo što je sada aktuelno. Najviše me je iznenadio test ličnosti! Sad znam koje me osobine sputavaju u ostvarenju cilja i radiću na njima.

Nenad i Maja

BEOGRAD

Našu Lenu smo doveli na testiranje za profesionalnu orijentaciju kada je imala 14 godina i nije bila sigurna koju gimnaziju da upiše. Mišljenje i stručnost nezavisne osobe se u potpunosti poklopilo u ono u šta smo i mi verovali tako da više ne sumnjamo u najbolji izbor za naše dete!

Ivan

BEOGRAD

Stranama u sukobu se uvek čini da nikada neće pronaći zajedničko rešenje, odnosno rešenje koje odgovara obema stranama. Sa velikim zadovoljstvom smo završili proces medijacije i došli do rešenja. Hvala!

Isidora Pavlović

BEOGRAD

Trening „Savremena psihodijagnostika“ je ispunio sva moja očekivanja. Sveobuhvatan, jasan, konkretan pristup temi razjasnio mi je sve dosadašnje nedoumice, ali i unapredio neophodna znanja na polju psihodijagnostike koja će mi kao psihologu biti neophodna kako u budućem radu tako i u edukacijama. Posebne pohvale uputila bih psihološkinji i predavačici Werner na stručnosti, posvećenosti i evidentnom trudu da predavanje bude zanimljivo, iscrpno, kao da i se daju odgovori svim učesnicima. Trening bih preporučila svim psiholozima koji su stekli bazično znanje iz domena kliničke psihologije i psihodijagnostike na osnovnim studijama ali i onima koji su već zakoračili u svet prakse.

Violeta Jovanović

NOVI SAD

Na kurs iz savremene psihodijagnostike sam se prijavila iz radoznalosti, jer sam još uvek student psihologije, ali već vidim da ću se ovim mnogo ozbiljnije baviti. Hvala na odličnom treningu! Praktično, korisno, primenljivo odmah, što je meni najvažnije.

Nemanja Ilić

BEOGRAD

Trening regrutacije i selekcije mi je pomogao na novom radnom mestu gde sam se suočio sa velikim izazovom – zaposliti veliki broj ljudi u IT kompaniji u roku od 3 meseca. Delovalo je nemoguće, ali uz pomoć konkretnih saveta i vođenih instrukcija postalo je moguće. Hvala najlepše za ovaj trening!

Marija Nikolić

BEOGRAD

E-Book koji se odnosi na tehnike samopouzdanja mi je promenio život. Iako je delovalo teško u početku, uskoro sam se navikla da se izlažem različitim situacijama i koristim tehnike koje su opisane u knjizi. Jako mi se dopao ovakav način rada.

Ivana Koprivica

NOVI SAD

Moje iskustvo u vezi sa treningom Profesionalne orijentacije za psihologe je da sam bila veoma zadovoljna treningom, dobila sam puno korisnih informacija kao i razmenu iskustava sa kolegama. Takođe, značajni su alati i testovi koje smo dobili za dalju praktičnu primenu. Odlično!