Individualna bračna i porodična psihoterapija

Da li ste znali da je depresija jedan od najčešćih problema modernog sveta?

Individualna bračna i porodična psihoterapija.

Unapredite svoj život uz pomoć psihoterapije.

Već 10 godina pomažemo našim klijentima da unaprede kvalitet svog života i prevaziđu životne krize, na taj način što stiču nove uvide i uče nove veštine koje primenjuju u privatnom i poslovnom životu.

Pogledajte naš tim ovde!

Uradite BESPLATAN TEST depresivnosti

Naše usluge

Usluge koje nudimo su preventivne, dijagnostičke i terapijske, a osim u prijatnom ambijentu naših prostorija radimo i online putem Zoom-a, Skype-a ili Viber-a.

Zbog kontinuteta u radu i uštede vremena online psihoterapija je preporuka za rad sa klijentima kada geografski i fizički razlozi to ne dopuštaju, ili, kao nažalost sada, u slučaju opšte opasnosti od Korona virusa.

Psihoterapija

Psihoterapija se definiše kao strukturisani proces u kome posebno osposobljeni stručnjak - psihoterapeut pomaže osobi da dođe do željene promene. Psihoterapija nam omogućava sasvim nove, duboke uvide.

Pročitajte detaljnije

Procena ličnosti

Procena ličnosti podrazumeva korišćenje različlitih testova ličnosti i testova sposobnosti odnosno inteligencije, radi procene aktuelnog psihološkog funkcionisanja osobe...

Pročitajte detaljnije
farmakoterapija-iconfarmakoterapija-icon

Farmakoterapija

Kao i u svakoj grani medicine, tako se i u psihijatriji koriste lekovi za različite probleme. Generalno gledano, lekovi za lečenje psihijatrijskih bolesti su...

Pročitajte detaljnije
orijentacija-icon

Profesionalna orijentacija

Profesionalna orijentacije je psihološko procenjivanje Vaših sposobnosti, ličnosti, interesovanja, motiva i očekivanja, sa ciljem da Vam se pomogne u uspešnom izboru zanimanja.

Pročitajte detaljnije
razvoj-karijere-icon

E-book

Smatrate da nemate dovoljno samopouzdanja? Na pravom ste mestu. Podignite Vaše samopouzdanje. 30 tehnika samopouzdanja za 30 dana.

Pročitajte detaljnije
logoped-icon

Logoped

Logoped je stručnjak koji koristi personalizovan, dinamičan i profesionalni pristup govorno-jezičkim poremećajima u radu sa decom, adolescentima i odraslima.

Pročitajte detaljnije
edukacija-icon

Edukativni seminari

Sa željom da Vam ponudimo saznanja koja će Vam olakšati život i poboljšati kvalitet života, pozivamo Vas na programe edukacije koje se održavaju u našim prostorijama u Beogradu ili online.

Pročitajte detaljnije
medijacija-icon (3)

Medijacija

Medijacija je oblik vansudskog rešavanja spora između dve ili više strana, uz pomoć trećeg, nezavisnog i nepristrasnog lica – medijatora.

Pročitajte detaljnije
10
Godina Iskustva
21203
Klijenata
3321
Sertifikata
91303
Održanih seansi
182
Održanih Seminara

Naša vizija i misija

Naša misija je da pomognemo svakom našem klijentu da bude bolja verzija sebe.

PSC Mobile image

Naša vizija je da osobe koriste usluge za unapređenje mentalnog zdravlja bez stigme.

Besplatno online psihološko testiranje

Ukoliko želite da saznate da li ste depresivni i u kojoj meri, pristupite rešavanju Bekovog Inventara Depresivnosti (BDI), najpouzdanijeg instrumenta za merenje depresivnosti.

Upitnik se sastoji od 21-og iskaza. Označite iskaz koji najviše odgovara Vašem raspoloženju u poslednje dve nedelje i saznajte odgovor.

URADITE BESPLATAN ONLINE TEST

O nama

Budite bolja verzija sebe, uz pomoć psihoterapije.

Uz pomoć psihoterapije, već niz godina uspešno pomažemo osobama i kompanijama u njihovom rastu i razvoju, zahvaljujući iskusnim psiholozima koji su deo našeg tima.

Osim individualne, bračne i porodične psihoterapije, psihološkog savetovanja i procene ličnosti, kako za decu, adolescente i odrasle osobe, nudimo i širok asortiman edukativnih usluga, usluga iz oblasti razvoja karijere, profesionalne orijentacije, karijernog savetovanja i analize individualnih potencijala.

Farmakoterapija, konsultacija logopeda i socijalnog radnika kao i medijacija su takođe deo našeg asortimana usluga.

Pišemo o mnogim psihološkim temama, što možete videti na našoj FB stranici ovde!

PROČITAJTE OPŠIRNIJE

Naši partneri

Koristite kod nas dobrovoljno zdravstveno osiguranje naših partnera:

Iskustva naših klijenata